Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J76a67r36a 36R42a61n20k

7. 12. 2014 3:40

Vladimire, chvili mi to vzalo.....uz jsem myslela, ze je to neco z latinske terminologie, ukazujici na zenske genitalie a on je to nas sprosty sampionR^

0 0
možnosti
AS

A11d21a51m 14S21t59a22v47a

6. 12. 2014 19:25

Myslím, že hubu držet musí, právě tak jako prezident, ale diskutovat s invencí a analyticky je nezbytné v každém případě! I pro ty, kteří se ctí nesou svou porážku.

0 2
možnosti
PK

P46a48v24e22l 70K46u94r83a58l

6. 12. 2014 14:49

v číně ta "anomálie" funguje v podstatě 5000 let. Jen se měnili diktátoři. Daný systém tam kromě 2 trapných experimentů (jeden Čankajšek, druhý Mao) tak funguje déle než jakýkoli jiný systém na planetě.

1 1
možnosti
Foto

Jako příklad stability chybí Mezopotámie, Egypt, Persie,Makedonie, Řím a další stabilní systémy. Ale já mluvil o posledních sto letech. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Přímo držeti hubu nemusíte, ale doporučuje se to v tomto režimu. Řiďte se zásadou "mluviti stříbro, mlčeti zlato" a snad vás z práce nevyhodí.

2 2
možnosti
Foto

V době bolševismu jsem si mlčení užil dost. Dnes když se bolševici vrací pod různými prapory už hubu držet nebudu. Ani krok. Neprodám svoje lidská práva za pár drobných a sociálních jistot průměrného vězně. Můžou mne vyhodit z práce, ale nejsem lokaj, abych svoje názory vyměnil za prachy i kdyby měly být třeba z velkoobchodu!;-D

2 0
možnosti
Foto

O21t20a82k24a58r 39S74e65k11l

6. 12. 2014 12:46

Od C po Š , tedy od p. Cendelína až po Šejnu - všichni si blog míněný (snad) docela obecně si to personifikují.

Demokracie ano , určitě , ale..... na MZ nám nesahejte . Prostě , MZ není člověk , MZ je Bůh.

Dokonce už predikují situaci , kdy bude MZ znovu zvolen a my , "kavárenští povaleči" budeme opět prudit .

Komické:-).

4 2
možnosti
MD

Takze zivotni napln zvana 'permanentni protestujici na zavolani'. To je urcite zajimava napln.

3 3
možnosti
LC

samozřejmě mimo pražské kavárny ta kolaborovala se všemi, typický představitel , režisér Vávra, točil pro Masaryka , Hitlera, Masaryka ml. , Gotwalda, Havla

2 1
možnosti
LC

a pořád budou s tím kchárlem otravovat a otravovat, někdo holt neumí prohrávat a to si pane představt , že Zeman bude zvolen i za tři roky , už na protest proti tomu hnusu a oblbování  co se valí z pražské kavárny a mainstreimu, jo holt my švejci si myslíme vždy opak toho co je vnucováno a je jedno zda Vídní, Berlínem, Moskvou či Washingtonem a Bruselem, to jste si nevšim , čéče

4 3
možnosti
TN

25.11. jsem reagoval na blog Tomáše Groha z 24.11. "Opravdu si myslíme, že nás rozděluje prezident?". Svůj příspěvek kopíruji, ani slovo bych na něm neměnil:

Tak třeba já si myslím, že nás neustále rozdělují prezidentské volby.

Přece je nemožné, aby kdokoliv z nás s někým vždy 100% souhlasil (kolikrát se stane, že člověk nesouhlasí ani se svým vlastním počínáním ;-)). Stejně tak je téměř nemožné, aby kdokoliv z nás s nějakou osobou 100% nesouhlasil.

Když prezidentovali Havel a Klaus, tak bylo taky dost věcí, se kterými jsem u nich souhlasil a dost věcí se kterými jsem nesouhlasil. 

Havel měl výhodu, že prezidentoval v době předblogové. Prostě se normálně jeho kroky probíraly po hospodách. Za Klause už jsme si vzájemně se neznající lidi začali nadávat na internetu, ale pořád to bylo v rovině - souhlasím s tímto krokem x nesouhlasím s tímto krokem.

A dneska? Co se stane, když napíšu následující? "Nelíbí se mi, že prezident u korunovačních klenotů přinejmenším vypadá, jakoby nemírně požil." "Nelíbí se mi, když prezident prohlásí, že v 26 letech je organismus plně vyvinutý a tudíž je kouření bez rizika."

Obratem přijde odpověď "Štěkající pravdoláskaři už zase pindají, protože nevydýchali prohru knížete."

A z druhé strany je to totéž.

4 0
možnosti
SN

:-)  Nyní si milý autore představte,(pokud to Vaše fantazie dokáže), že zvolený president nevadí, ba se líbí většině národa. Včetně mně. Na oficiální průzkumy zapomeňte!  Ty jsou zveřejňovány jen pro ty hloupější !   RvRvRv

6 4
možnosti
Foto

Jestli se většině národa líbí sprosté, neurvalé a arogantní chování Zemana a ostuda, kterou dělá této zemi v zahraničí, tak je to opravdu smutné! Ale nevěřím tomu.

5 2
možnosti
LW
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.