Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To jsou zase komentáře. Člověk by i reagoval, ale v podstatě není na co. Většinou směs běžných urážek a nesmyslných otázek na věci, které v obsahu blogu vůbec nejsou. Zaplať bůh za nápad administrátorů zavést, alespoň hodnocení plus a minus. Je to rychlejší než dešifrovat, co tím chtěl diskutér vlastně říct. Podle jedné definice je politika rozumné získávání, užívání a uchovávání moci. Politiku tím pádem děláme všichni a každý den. Nadávání na politiky je potom dost masochistický způsob sebekritiky. Už z toho důvodu, že zatímco tzv.politici z minulého režimu nám byli navrženi a nebo alespoň schváleni Moskvou, ty polistopadové politiky jsme si zvolili sami. A každý národ má jen takovou vládu jakou si zaslouží.

0 0
možnosti
ZK

Z18d87e36n17a 23K90o23č49í

29. 1. 2014 7:15

Pane Janota, naprosté nesmysly a zcestné úvahy píšete pouze vy. 

Na takové blbosti se nedá ani jinak reagovat, než kritikou tvůrce těchto nesmyslů !!

0 1
možnosti
MJ

Ohromný souhlas pane "politiku".

Upřímně, Vás "politiků" , už máme plné zuby. Z politiky umíte jen týt , Vy dokonce by jste tyl konzervativně socialisticky. Sice nevím co to je ten konzervativní socialismus ( ale slibuji, že si to vygoogluji), ale už to zní podezřele. Vy se nacpete všude a všude škodíte. Do VZP se zase nacpali politici.

Můj typ je ten, pokud Váš socialistický vůdce nacpe své kamarády na ministerstvo financí, ČSSD dopadne jako ODS. A opět zde vyhraje volby nějaká "občanská iniciativa". Nacpáním svých politických kámošů, aby tyli a "kontrolovali" (však víme, co tím politici myslí) uvedete pana Babiše zcela do síně slávy v příštích volbách. Modlete se, aby se ten politický spolek nerozpadl. Pan Babiš pak bude pán jediný....

0 2
možnosti
TK

Pane Janoto, pár otázek na vás.

Odst.1. - Je Babiš politik nebo není? Říkáte každý volič je politik a zároveň tvrdíte že Babiš politik není. Je Babiš volič?

Odst.2. - Volání po odbornících ve vládě je pro vás směšné? Tak to jsme si mohlI ponechat Milouše Jakešovic. Takový politik by vám vyhovoval? Ale s takovými jděte k šípku.

            - Urazil jste většinu lidstva, vážený pane. Vše co se vyrobí, musí se i zobchodovat. Jinak nemá cenu to vyrábět. Nebo vy snad žijete ze vzduch? Pijete ranní rosu a kam provádíte defekaci? Za stočné se také platí. A to je obchod. Dokonce velmi výnosný byznys. A ten bez pravidel dělat nelze. Politika doposud ano.

Odst.3. - ....terazky je miliardarom. Tady je evidentně jádro pudla. Nemáte miliardy co? Závist co? To jste se měl lépe učit a snažit se. A když už se někomu daří, tak mu to přát. Vím v Čechách to není moc trendy, ale věřte, že když někomu přejete úspěch, hned je vám líp.

            - A kdo myslíte pane Janoto, že za své pracovníky, a je jich více než 25000, platí sociální a zdravotní? Kdo tedy přispívá do balíku na důchody. No ano, možná to už začnete chápat. I ty Babišovy firmy. Samozřejmě nejen ty. To jen abych vás uklidnil, že tam dávají i jiní. Odst.4. - Babiš a jeho podnikatelské sobectví. Kde jste vzal tuto košatou myšlenku? To nenapadlo ani Marxe. To vás nemohli učit ani na VUMLu. To je dost silný kafčo pro každého slušného podnikatele. A Babiš jako podnikatel je velmi slušný. Za dodávky jeho firmám platí v plné výši a včas. To také nedělají všechny firmy. Jedno se příspěvku upřít nedá. Je to opravdu blábol nad bláboly, jak správně hodnotí paní Kočí.

3 1
možnosti
TK

Opět skvělé, pane Janoto. Místo odpovědí - klik - a je tu mínus. Dík, alespoň jste si přečetl mé otázky. I to beru jako velké plus.;-D

1 1
možnosti
Foto

K52a76r21e78l 54C11a30c35h

27. 1. 2014 14:45

Pane Janoto - Vy jste ve svém blogu napsal tolik nesmyslů a protimluvů, že na jejich rozbor jeden diskusní příspěvek nestačí. Zřejmě stojíte o to, aby bylo zachováno dodržování takových  politických pravidel profesionálních politiků, kdy se mandáty vyměňují za výnosné trafiky  a není to možno stíhat jako úplatek, protože je to kryto imunitou apod. Mně se z takových férových politických pravidel dělá špatně od žaludku.

Já bych byl docela rád, kdyby tento stát fungoval alespoň tak dobře, jako  některá z firem pana Babiše. To znamená, aby ho řídili lidé, kteří svému oboru rozumí (tedy odborníci) a aby byla jasně daná osobní odpovědnost za jednu každou oblast řízení na jakémkoli stupni. Aby nemusel pak NKÚ zjišťovat, že např. Ministerstvo životního prostředí uspořádalo dětské besídky v Praze a Ostravě za 2 miliony a nikdo nebyl schopen doložit, kolik dětí se vůbec zúčastnilo (uveřejněno dnes na Novinkách). Kde není osobní odpovědnost, tam je kolektivní neodpovědnost. Proto je i stát nutno řídit jako firmu. Ve firmě by člověk odpovědný za takovou nehospodárnost okamžitě skončil. Proto měl pan Babiš zájem o ministerstvo financí, protože jen odtud se dají začít zalepovat díry v tom cedníku, kterým neúčelně odtékají peníze z našich daní. Souhlasím s ním v tom, že nejdříve je nutno zalepit tolik děr v tomto cedníku, kolik jen lze a pak se teprve začít zabývat přenastavováním daní.

Pan Babiš šel do politiky ze zoufalství nad stavem, který profesionální politici v tomto státě dopustili, protože stávající korupční prostředí a klientelismus ničí základy každého slušného podnikání a v konečném důsledku ohrožuje podnikatele samé, tedy i jeho.

Má vizi, jak toho dosáhnout a jako dobrý manažer si chce na tuto práci sehnat ty nejschopnější lidi.

5 2
možnosti
ZK

Z22d35e63n35a 56K43o75č69í

27. 1. 2014 14:39

Vyplodil jste blábol nad bláboly Rv:-P

4 2
možnosti
Foto

Taj nějak nevím, co vlastně chcete.

Mají být v politice jen zkušení, tedy ti, co tuto republiku přivedli skoro na buben?

5 2
možnosti
MC

Pan Babiš je sociálním socialistou Havlovského zlomu a Vy jste v podstatě také levicovým zbohatlíkem.

0 3
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.