Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To volání si jednotlivé kandidáty na ministry  na pohovor je ponižující a trapné... K těm oponentům níže: Uznejte ten fakt, že pan Zeman skutečně měří jiným metrem. Kolik těch "odborníků" měl on ve vládě? Byl strojvůdce Gross kempetentní na ministra vnitra? Byla paní Buzková odbornice na školství?

To jsou fakta pánové!!!

A autorovi karmaR^

3 1
možnosti
Foto

No tak je měl Havel prozkoušet, že? Od čeho tam vlastně byl?

2 1
možnosti

:-)  Pane autore, než takovou koninu napíšete, doporučuji Vám pustit si TV 24, kterou právě přes net poslouchám, kde běží rozhovory po účasti potencionálních ministrů u Zemana. 

       Pokud potlačíte Vaši nenávist vůči Zemanovi, zjistíte, že je to normální a vzdělaný člověk, jehož úrovně nikdy tlacháním na blogu nemůžete dosáhnout. Za celou dobu jsem neslyšel jediné negativní hodnocení rozhovoru s presidentem !  RvRvRv

4 2
možnosti
Foto

Tady nejde o žádné rozhovory s prezidentem. Prezident má samozřejmě právo hovořit s ministry. Ale nemá právo ovlivňovat výběr ministrů do vlády za kterou nenese žádnou odpovědnost. Odpovědnost nese premiér. V případě, že sněmovna nedá vládě důvěru, znamená to většinou, že premiér musí odstoupit ze své funkce. Prezident žádnou takovou odpovědnost za složení ani práci vlády nemá.

0 0
možnosti

A kterejže to byl, ten de..lní bratranec z Horní Dolní pana Rusnoka, kterého si tento najmenoval do vlády? Nějak jsem to nepostřehl, můžete to laskavě objasnit? To víte, napsat něco, tak to není jako žvanit v hospodě u piva.

2 2
možnosti
Foto

Vysvětlovat některým intelektuálně nesmělým jednotlivcům co je to nadsázka je opravdu zbytečné. Přemýšlím kolik ministrů Rusnokovy vlády si před jejich jmenováním pozval prezident k pohovoru na hrad. Nikdo mne nenapadá. Že by prezident k Rusnokově vládě přistupoval jinak než k té Sobotkově? Šokující!

0 0
možnosti

Škoda, že jste nežil o něco dříve. Svými schopnostmi byste zcela zastínil Goeblese a všechny komunistické politruky.

3 2
možnosti

Jste prezidentem, máte právo se učastnit jednání vlády. Tím pádem jste za ni spoluodpovědný. Už proto, že musíte pak podepsat její návrhy zákonů, které pak schválí Parlament. A jestli Sobotka s Dienstbierem něco zblbnou, tak se bude říkat, nojo Zeman je tam najmenoval.

3 2
možnosti
Foto

Vážně? Takže když vládě sněmovna vyjádří nedůvěru odstoupí spolu s premiérem ze své funkce i prezident? Asi těžko. Odpovědnost nese premiér a před sněmovnu předstupuje rovněž premiér. Prezident podepisuje až vládní zákony, které schválí sněmovna.

0 0
možnosti

A17d17a23m 23S50t22a30v66a

23. 1. 2014 16:02

A na větší nesmysl už nepřijdete?

4 2
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.