Jaroslav Janota

Jak se čeští odmítači islámu totálně zbláznili

21. 08. 2016 18:49:46
To co se odehrálo na Staroměstském náměstí v den dnešního výročí okupace Československa je definitivním důkazem, že někteří čeští odmítači islámu už definitivně ztratili poslední zbytky soudnosti a zdravého rozumu.
A také odpověď na otázku, kdo je skutečným nebezpečím a maximální hrozbou pro občany tohoto státu. Není to islám. Nejsou to i přes usilovnou hysterickou kampaň Prima zpravodajství, uprchlíci. Největším nebezpečím pro lidská práva a svobody českých občanů jsou tito čeští odmítači islámu. Šokující je v tomto konkrétním případě role pražského magistrátu, který tuto šílenou akci zjevně duševně narušených lidí v centru hlavního města povolil. Ale také role české policie. Pokud policie této země nechá partu maniaků střílet uprostřed Staroměstského náměstí, je to jen důkaz, že je něco hodně shnilého ve státě českém. Ostatně šílenec Konvička ještě loni stál na stejném pódiu jako člověk, který zastává úřad prezidenta této země. Což je myslím důkazem, že tento stát je v ohrožení. Ale hrozba pro občany této země nepřichází zvenčí. Je přítomna v hlavách některých českých občanů.

Šíření nenávisti, poplašných zpráv, lží, hysterie, to všechno přináší své ovoce. Někteří Češi blázní, udávají každého cizince s tmavou barvou pleti, včetně českých Romů jako ty nebezpečné uprchlíky. Přitom se brání označení rasistů či neonacistů. I když používají stejnou rétoriku. Zpravodajství soukromé televize lže, vytváří virtuální realitu, vyvolává nebezpečné xenofobní a rasistické nálady. Tvrdí, že reagují na poptávku po podobném druhu hysterické paranoie ze strany veřejnosti. Jenže spíše to vypadá, že oni sami svou manipulativní prací se zpracováním informací tuto hysterii ve veřejnosti pomáhají vytvářet. Možná, že šílené představení docenta Konvičky konečně otevře oči těm, kteří snad měli ještě nějaké pochybnosti o tom, že příznivci tohoto tvora jsou duševně narušení jedinci. Pokud české policii a soudům nestačily hrozby z úst Konvičky, že po získání moci rozemele vyznavače jednoho z největších náboženství na této planetě, do masokostní moučky, pokud jim nestačilo jeho vyhrožování koncentračními tábory ve stylu neonacistů, když ignorovali jeho výroky o tom, jak části české veřejnosti omezí občanská práva, potom doufám, že střelba na náměstí plném turistů je definitivně přesvědčí o tom, že tento člověk by měl být v zájmu bezpečnosti izolován od společnosti. A totéž se týká většiny příznivců tohoto obskurního sdružení. O předcházejících spolcích tohoto blázna ani nemluvím.

Tito lidé přivolávají teroristické akce. Nepokrytě touží po násilí a vraždění nevinných lidí. Jsou těmito zločiny přímo fascinováni. Stejně jako český mladík, bílý jako sníh, který se vraždění ve službách ISIS chtěl zúčastnit. Vypadá to, že nemusí příště podstoupit tak daleko cestu. Fanatismus českých odmítačů islámu je na ještě vyšší úrovni než fanatiků z Islámského státu. Je otázkou času, kdy nějaký psychopat z řad těch různých Iniciativ Islám v České republice nechceme, Bloku proti Islámu či nejnovější Iniciativy Martina Konvičky začne na nějakém českém náměstí střílet ze skutečné zbraně a ostrými náboji. Fanatismus s jakým tito šílení jedinci veřejně a beztrestně útočí na všechny vyznavače islámu může jen přispět k radikalizaci některých psychicky labilních osob z muslimského prostředí. Otázka zda za radikalizaci některých uprchlíků může fanatismus ISIS či spíše fanatismus odmítačů islámu se podobá známé otázce zda bylo dříve vejce či slepice. A otázka není v tomto případě důležitá. Protože je to jedno. Fanatismus a nenávist šílenců z ISIS i odmítačů islámu je naprosto stejná a stejně nebezpečná pro svobodu a způsob života současných normálních a duševně zdravých obyvatel Evropy. Jen ti domácí fanatici jsou mnohem blíže, je jich mnohem více a mají politickou moc své hrozby skutečně realizovat.

Každý zná ten příběh o pasáčkovi ovcí, který se pro vlastní zábavu občas rozběhl do vesnice s křikem, pozor vlk. Nebyla to pravda. A když se skutečně objevili vlci už mu nikdo nevěřil. To by měli mít na mysli ti, kteří povolili dnešní šílenou akci party neodpovědných fanatiků. Protože příště to nemusí být jen divadlo a náboje českých bojovníků proti islámu nemusí být slepé. Úplně stačí, že člověk v úřadě prezidenta vytvořil v Praze několika set metrové fronty lidí jako dobrý terč každého teroristy. Prý v zájmu bezpečnosti. A udělal této zemi v zahraničí další nebetyčnou ostudu. Ovšem proti ostudě jakou bude mít tento stát, pražský magistrát a česká policie v zahraničí po dnešní akci to nic není. Opravdu se musí slušný Čech stydět v zahraničí za svou národní příslušnost? Kvůli bandě neodpovědných flákačů, co nemají nic lepšího na práci? Možná by to měl mít každý duševně zdravý český volič na mysli, ještě před tím než vhodí svůj hlas do volební urny.
Autor: Jaroslav Janota | karma: 25.25 | přečteno: 1629 ×
Poslední články autora