Jaroslav Janota

Když správný árijec vraždí muslimy

29. 07. 2016 0:19:43
Může za té podle českých islamofobů samozřejmě islám. Mladý Němec íránského či lépe perského původu obdivoval Adolfa Hitlera a bojovníka proti islámu, norského vraha z ostrova Utoya.
Jak už jsem mnohokrát napsal, logiku v názorech českých islamofobů, paranoidních tmářů a těch správných vlastenců opravdu nenajdeme. Šest mladých muslimů zahynulo rukou vraha, který se považoval za správného árijce a dobrého Němce. Svůj útok načasoval na den pátého výročí vraždění svého ideového vzoru norského, zbabělého Hérostrata na ostrově Utoya. Otevřeně sympatizoval s ultrapravicovou stranou zvanou vtipně Alternativa pro Německo. Myslím, že nacistická monokultura v podání politiků této partaje, opravdu není pro Německo žádnou přijatelnou alternativou. Ale takoví už monokulti fanatici zkrátka jsou. Jednobarevné vidění světa je tak prosté a jednoduché, že se s ním neradi loučí. Složitosti světa a vyznavače všech barev duhy tito psychopaté příliš nemusí.

Kam vede fanatismus tvůrců evropských monokultur jako bolševismus, fašismus či nacismus ví každý, kdo aspoň trochu dával pozor na hodinách dějepisu. Přesto se stále najdou "lékaři", kteří chtějí návrat k retro černobílému světu. Jenže pojem monokultura se hodí možná do oblasti pěstování cukrové řepy, nikoliv do současné globální společnosti. Mladý Němec, který vraždil muslimy v Mnichově se nijak podstatně neliší od fanatiků tzv.Islámského státu. Snad jen tím, že zatímco on zavraždil pouze šest muslimů, fanatici z řad islamistů mají na svědomí více než sto tisíc zavražděných muslimů při teroristických útocích jen v posledních patnácti letech. Proti tomu je nějakých 400 obětí ze zemí západní Evropy podobných bouři ve sklenici vody. Došlo to už tak daleko, že se člověk z jednoho zábavného komentáře dozví, že muslimové jsou nejvíce ohroženi islámem. No proč ne? Paradoxy, kdy český Blok proti islámu dělá sbírku na pomoc kurdským muslimům nejsou nic ojedinělého.

Jak do toho zapadá přirovnání islámu k nacismu jedné české psychopatky? Totální zatmění zdravého rozumu už se pomalu začíná blížit. Kam takové zatmění dovedlo Evropu v minulém století také ví každý, kdo získal nejméně základní vzdělání. Věřící muslimové umírají při teroristických útocích fanatiků, kteří s islámem nemají nic společného a jako by toho nebylo dost, musí ještě poslouchat urážky své víry z úst fanatiků bojujících proti islámu, kteří o něm ví asi tolik co ti fanatičtí vrazi. Nepřítelem lidské svobody tak není islám. Jsou jím fanatici na obou stranách. Ti evropští bojovníci proti islámu, jsou mnohem nebezpečnější. Nejen, že jich je víc, ale hlavně mají reálnou politickou moc a nemají žádné morální zábrany. Pro získání moci jsou schopni udělat vše. A jsou reálnou hrozbou všem, pro které svoboda není jen prázdný pojem.
Autor: Jaroslav Janota | karma: 22.52 | přečteno: 1257 ×
Poslední články autora