Logika českých islamofobů

Když šílený vrah u svého kriminálního činu křičí, že Alláh je veliký, je jasné, že za jeho čin může druhé největší světové náboženství, tedy islám. 

To je přece každému úplně jasné. Kdyby křičel, že Ježíš je veliký, tak by za to mohlo křesťanství, to je přece jasné. A bylo by nutné křesťanskou, politickou ideologii zakázat. Když vrah o sobě tvrdí, že je muslim, tak se o tom nepochybuje. Většinou tedy o tom nepochybují, ti co viděli muslima jen na obrazovce televizoru. Vrazi, kteří při zločinu křičí, že je Alláh veliký, jsou teroristé. Ale pozor, norský milovník lovu, který o sobě tvrdí, že je křesťan a brání Norsko a Evropu před kolonizací muslimy, je jen obyčejný šílenec. Žádný terorista. Vrah britské poslankyně není žádný terorista. Je to jen osamocený šílenec. Jeho výkřiky při vraždě, Británie především, nemají prý nic společného s extrémními nacionalisty, kteří používají stejné heslo. Natož s nějakými příznivci Brexitu, kteří používali toto heslo v kampani před referendem. Všimněte si, jak přísně diferencovaná je logika českého islamofoba.  

 

Ale je toho víc. Když šílený vrah z řad fanatických islamistů zabíje při svých útocích například třetinu muslimů, jako vrah z Nice, tak za jejich vraždu prý může jejich vlastní víra. Takže si za svou smrt mohou vlastně samy oběti. Kdyby všichni přestoupili na křesťanství, tak by to možná s pomocí boží, přežili. Když se člověk narodí v Belgii, tak prý není Belgičan, ale Pákistánec. Je to prý stejné jako když se myš narodí ve stáji, tak také není kůň. Zajímavé. Takže, když se myš narodí ve francouzské myší díře, tak je to logicky japonská myš. Zvláště, když jeden z jejich myších rodičů pocházel z Japonska. A nebo, když se brouk hovnivál narodí v české myší díře, tak je to logicky řecký hovnivál. Co jiného by byl, když byla jeho maminka z Řecka, že? To dá český, selský, islamofobní rozum. Když jsou teroristé Francouzi, Britové, Belgičané s volným pohybem po celé Evropské unii, je nejlepší obranou proti nim postavit na hranicích Evropy plot proti uprchlíkům ze Sýrie. Zdá se vám to poněkud padlé na hlavu? Ne, jen běžná logika českého, vzdělaného xenofoba, tmáře a zlosera.  

 

Když Němec íránského původu křičí při střelbě na lidi, že je bůh veliký, je to jasně islámský terorista. Když při tom také křičí, že je Němec, tak je to nepodstatný detail a je to jen obyčejný šílený vrah. Protože jeho rodiče pochází z Íránu, tak zkrátka není Němec, i kdyby to o sobě tvrdil. Ale Tomio Okamura není žádný Japonec či Korejec, ale správný Čech. Zkrátka japonská myš, co se narodila v české stáji se může stát i koněm. Tedy jen při použití ryze české logiky borců z Bloku proti islámu. Konvička také není žádná řecká myš, ale ten správný český kůň. Narodil se přece v české stáji. Co by tedy byl jiného? Pravda příklad těchto imigrantů není ten správný. Tomio a Konvička jsou zkrátka správní Češi, protože se řádně integrovali do české islamofobní a xenofobní společnosti. Kdo ví a veřejně vyhlašuje, že za všechno mohou cikáni, přistěhovalci a muslimové, ten je dobře integrovaný vlastenec, Čech, Čech, Čech. Tak si toho važ. A už ani nemusí skákat.  

 

Problém je, že islámský terorista íránského původu křičel, že je Němec a za všechno mohou Turci. Tím, ale spíše dokázal, že je dobře integrovaný do německé nacionalistické společnosti. Jeho islámský teroristický útok směřoval jasně proti evropským, křesťanským, kulturním tradicím. Fakt, že šest z jeho devíti obětí byli muslimové z Turecka a Albánie, vlastně nic neznamená. Stejně jako to, že jej k jeho činu inspirovalo pětileté výročí vraždění norského, křesťanského bojovníka proti islamizaci Norska a Evropy je vlastně tak nějak nepodstatné. Inu, aby se člověk stal úspěšným bojovníkem proti islámu musí patrně absolvovat nějakou kolektivní lobotomii. A paradoxy dnešního globálního světa vysvětlovat za pomoci mistrného ovládání xenofobního doublethinku. Bolševická zkušenost s touto myšlenkovou schizofrenií prostě přináší ovoce i po letech relativní svobody.  

 

Málokdo z českých paranoidních tmářů zaznamenal sobotní útoku teroristů z tzv.Islámského státu na demonstraci afghánských muslimů v Kábulu. Proč to nikdo z vlastenců z Bloku proti islámu nekomentuje? I pro naše mistry v logice je docela těžké obviňovat islám ze smrti 80 vyznavačů islámu. I když někteří i to hravě zvládnou. Podle českých islamobijců může za všechno islám a muslimové, protože Korán jak známo nařizuje každému muslimovi zabíjet nevěřící. Pravda představa 1,5 miliardy muslimů, kteří od božího rána nemyslí na nic jiného než jak by zabili co nejvíce nevěřících může někomu připadat absurdní. Tedy kromě obyvatel našeho českého Absurdistánu. Ale jak do toho zapadá, že nejpočetnější skupinou obětí teroristů jsou právě muslimové? Zkrátka to nebyli ti praví a správní muslimové. Ti správní vytvořili Islámský stát. A ten je jediným příkladem skutečných pravověrných muslimů. Vždyť oni jsou reprezentanty skutečného Islámu. Jinak by se přece nejmenovali Islámský stát. Ovšem podle této logiky by jedinou skutečně demokratickou republikou byla Německá demokratická republika. Vždyť se tak jmenovala. To dá český, vlastenecký, selský rozum.  

 

Také samozřejmě jedinou ideální politikou státu s většinou muslimského obyvatelstva je ta praktikovaná vládou Saúdské Arábie. Co na tom, že tam žije nějakých 30 milionů muslimů? Z celkového počtu 1,5 miliardy. Všichni muslimové prý touží nastolit právo šária. A co toto právo znamená? Podle českých islamofobů sekání rukou zlodějům, kamenování žen a další středověké verze tohoto práva. Co na tom, že na planetě je dalších 47 zemí kromě Saúdské Arábie, kde muslimové tvoří většinu a kde se podobná podoba práva šaria nevyskytuje? V drtivé většině z nich platí běžné sekulární právo jako v evropských zemích. Včetně rovného postavení žen před zákonem. Ale co s takovou informací? Ještě by někoho mohlo napadnout, že snad islám má i jiné podoby než je ta oficiální jak ji prezentují fanatici z Bloku proti islámu a jejich ideoví soudruzi z Islámského státu. Podle hesla vyznavači nenávisti všech zemí spojte se! Vždyť skutečným nepřítelem obou fanatických táborů pravověrných jsou ti odporní sluníčkáři, pravdoláskaři, dobroseři, humanrightisté, homosexualisté, kteří ještě nepochopili, že skutečná svoboda je poznaná nutnost, že největším zlem na světě je listina základních lidských práv a svobod a její důsledné dodržování. Ti co ještě nepochopili tu zvláštní logiku, že za všechno mohou "oni". To jsou ti co zkrátka nejsou jako "my"!  

Autor: Jaroslav Janota | neděle 24.7.2016 21:36 | karma článku: 22,54 | přečteno: 2662x
  • Další články autora

Jaroslav Janota

Jak se to vlastně celé stalo

22.2.2017 v 14:05 | Karma: 49,57

Jaroslav Janota

A na zemi pokoj lidem dobré vůle

24.12.2016 v 1:19 | Karma: 17,80

Jaroslav Janota

Demokracie v ohrožení

30.10.2016 v 17:00 | Karma: 30,60

Jaroslav Janota

Jen pár slov paní Věry

2.9.2016 v 16:02 | Karma: 22,54

Jaroslav Janota

Newspeak politicky nekorektních

28.8.2016 v 18:48 | Karma: 17,57
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.