Jak fialová lovkyně pomáhala Africe

Bylo, nebylo. Žila jednou fialová lovkyně, která se rozhodla pomáhat Africe a jejím obyvatelům o místní ekonomice ani nemluvě.

I vydala se lovkyně do Afriky. Na lov. A protože razila zásadu, že zvířata jsou rovnocenná lidem, dostala skvělý nápad. Proč lovit všechna ta hloupá zvířata, když je možnost začít rovnou lovit ty hloupé lidi? Zvláště, když jsou rovnocenní zvířatům. A tak zaplatila slušnou sumu a vydala se na lov. Člověk je navíc zvíře mimořádně přemnožené. Fialová lovkyně navíc zabíjí jen staré kusy domorodých Afričanů, kteří už nejsou schopní se rozmnožovat. A peníze, které za to zaplatí přece pomohou místním obyvatelům a místní ekonomice. Nedělá tedy vlastně nic špatného. Zkrátka jen nezištně pomáhá.

Navíc lidé se loví navzájem už celá tisíciletí. Je to vlastně taková lidská přirozenost. A když na to člověk má peníze, proč by se nemohl kreativně pobavit? Samozřejmě na každý úlovek má být lovec pyšný. Je to přece radost zabít kořist. Tak co je špatného na rozesmátých fotkách s čerstvým úlovkem na svém facebook profilu? Navíc tento druh zvířete je také jistě rád, když jej zastřelí zkušená lovkyně. Je to lepší než žít v chudobě, strádat hladem či pracovat za směšný plat. A peníze, které za odstřel člověka fialová lovkyně přinese pomohou místní ekonomice. Takže dělá vlastně záslužnou činnost. A přesto se najdou zlí pokrytci, kteří ji považují za celkem běžný typ psychopata.
Je přece lepší sníst maso uloveného člověka než jíst maso ze supermarketu. Prý je to zdravější. A i když fialová lovkyně celého uloveného Afričana nesní, zbytek masa vždy nabídne ke konzumaci místním obyvatelům. Navíc kanibalismus má skoro stejně dlouhou tradici v lidské historii jako lov.  Tak proč nepokračovat v osvědčených tradicích? A ti, kteří hloupě moralizují v podstatě jen závidí životní styl naší fialové lovkyně. A samozřejmě její peníze. Ti kdo mají peníze se nemusí ohlížet na hloupou lidskou morálku a nechat se jí zbytečně omezovat.
Už dlouho se přece ví, že morálka je pouze snaha lidské společnosti omezovat skutečné potřeby vyvoleného nadčlověka. Či fialové milovnice lovu. Ostatně čiré potěšení ze zabíjení už přivedlo do historie jednoho norského milovníka lovu. Ten také vyměnil zabíjení bezbranných zvířat za zabíjení bezbranných lidí. V podstatě to bral jen jako nevinnou zábavu. Pro vlastní potěšení. A takoví dobrodinci  žijí mezi námi. Nemáte z nich obavy?.

Autor: Jaroslav Janota | neděle 7.6.2015 6:43 | karma článku: 19,88 | přečteno: 880x
  • Další články autora

Jaroslav Janota

Jak se to vlastně celé stalo

22.2.2017 v 14:05 | Karma: 49,57

Jaroslav Janota

A na zemi pokoj lidem dobré vůle

24.12.2016 v 1:19 | Karma: 17,80

Jaroslav Janota

Demokracie v ohrožení

30.10.2016 v 17:00 | Karma: 30,60

Jaroslav Janota

Jen pár slov paní Věry

2.9.2016 v 16:02 | Karma: 22,54

Jaroslav Janota

Newspeak politicky nekorektních

28.8.2016 v 18:48 | Karma: 17,57
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.