Berlínská zeď-definitivní důkaz zrůdnosti bolševismu

Před 25 lety přestala fakticky fungovat jedna z nejzrůdnějších staveb v historii lidstva, Berlínská zeď. Ukázka dokonalého pokrytectví a zrůdnosti bolševického, totalitního režimu. Přes volnou hranici uprostřed Berlína uniklo z tzv.bolševického ráje pracujících za pouhých 12 let více než tři miliony obyvatel bolševického koncentráku. Největšího koncentráku na této planetě. To je v průměru čtvrt milionu lidí ročně, kteří si místo bolševické totality zvolili život ve skutečně svobodném světě. Těsně před stavbou zdi prchalo do svobodného Západního Berlína neuvěřitelných 50 tisíc zejména občanů tzv. Německé demokratické republiky za měsíc! Najednou hrozilo, že celý bolševismus by se mohl zhroutit do několika let, při podobném množství lidí, kteří z "tábora míru" vzali dráhu. Inu nejspolehlivější hlasování lidí je vždy hlasování nohama. Proto miliony uprchlíků i dnes míří do skutečně svobodných zemí "dekadentního" a "multikulturního" západu a ne do rájů "svobody a ekonomické prosperity" v Rusku a Číně.

Soudruhům ze státostrany ovládajícím tehdejší NDR hrozilo, že jim po vzdělaných odbornících, kterým se už nechtělo sloužit totalitě za mizerný byt a stravu, začnou utíkat také členové otrocké, levné pracovní síly, která zástupce bolševického politbyra živila a zajišťovala jim jejich vysokou životní úroveň. A protože soutěžit v ekonomické prosperitě a životní úrovni se svobodnou a demokratickou společnosti v západním Německu bylo zhola nemožné, je třeba těm hloupým děladlům zatnout tipec. Jak je dobrým bolševickým zvykem. Lidé jsou v jejich očích jen hloupá masa, která neví co chce, dokud jim to správný bolševický soudruh neřekne. A tak se jim prostě do cesty postaví vysoká zeď. Pravda řešení poněkud primitivní, ale účinné. Jaké jiné čekat od bolševiků? Od primitivů těžko čekat řešení na vyšší intelektuální úrovni. Nápad posvěcený samozřejmě z centra bolševismu uprostřed Moskvy, zvaném Kreml. Ostatně je jím dodnes. Nikita Chruščov generální tajemník bolševické strany schválil nápad odříznout poslední volnou stezku přes železnou oponu.

Tento intelektuální trpaslík, který byl slavný svým bušením zutou botou do stolu při zasedání OSN, těžko mohl rozhodnout jinak. Vidlák Nikita byl samozřejmě populární zejména mezi podobně postiženými křupany. Myslím, že slovník současného českého prezidenta, ale ve veřejných projevech nepoužíval. Že by měl více slušnosti než on? Tak byla v roce 1961 postavena uprostřed Berlína vysoká zeď. Zeď mezi svobodným světem a bolševickým koncentračním táborem. Zatímco čínská zeď byla kdysi postavena na ochranu čínského obyvatelstva před krutými dobyvateli z mongolských stepí, berlínská zeď měla úplně jiný účel. Její hlavní úlohou bylo udržet porobené obyvatelstvo bolševického vězení uvnitř kriminálu. Neboť i bolševici převzali úspěšně nacistické heslo, že práce osvobozuje a nutilo otroky v jimi ovládaných zemích, aby se upracovali až ke kýžené svobodě na onom světě. Mezitím, ale museli svou prací živit bandu parazitů z bolševického politbyra. Za to byli odměněni bolševickými jistotami. Tři teplá jídla denně a střecha nad hlavou.

A samozřejmě dlouhé procházky po omezeném vězeňském dvorku střeženém "statečnými" ozbrojenými dozorci, zvanými ochránci hranic cvičenými ve střelbě na každého kdo by chtěl z koncentráku uprchnout! Zkrátka "sociální" jistoty každého průměrného vězně. Berlínská zeď existovala více než 28 let. Jak rychle vznikla, tak rychle se ztratila. Před 25 lety jsem pád Berlínské zdi vnímal instinktivně jako přirozený konec bolševismu. Byl to symbol zdánlivě věčný a najednou zmizel. Jako pára nad hrncem. Samozřejmě stalo se to v době, kdy v Polsku vládla Solidarita zvolená v prvních polských demokratických volbách, která drtivě porazila místní bolševiky. Bylo to v době, kdy v Maďarsku byly otevřené hranice s Rakouskem. Jen čínským soudruhům se za pomoci bolševické tankové, vyjednávací taktiky podařilo zrušit ohniska odporu na Náměstí nebeského klidu a pokračovat v budování bolševického ráje na zemi. Což dělají dodnes za pomoci bolševiků z levého i pravého konce politického spektra.

Zkrátka stabilní, vězeňskou společnost. Neboť tento druh stability je snem i současných, českých vyznavačů bolševismu! A bohužel zřejmě i jejich voličů. Jenže lidská práva a svobodu vymění za sociální jistotu vězně koncentráku jen mentální otrok a poslušný lokaj! A nejhorším druhem otroctví je otroctví dobrovolné!

Autor: Jaroslav Janota | neděle 9.11.2014 12:36 | karma článku: 17,63 | přečteno: 452x
  • Další články autora

Jaroslav Janota

Jak se to vlastně celé stalo

22.2.2017 v 14:05 | Karma: 49,57

Jaroslav Janota

A na zemi pokoj lidem dobré vůle

24.12.2016 v 1:19 | Karma: 17,80

Jaroslav Janota

Demokracie v ohrožení

30.10.2016 v 17:00 | Karma: 30,60

Jaroslav Janota

Jen pár slov paní Věry

2.9.2016 v 16:02 | Karma: 22,54

Jaroslav Janota

Newspeak politicky nekorektních

28.8.2016 v 18:48 | Karma: 17,57
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.