Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Stalinistka Semelová, svoboda slova a Osvětimská lež

Tak stalinistka, poslankyně Semelová zase předvedla své zvrácené myšlenkové pochody ve vysílání Pražské televize. Nevím proč nýmandi z televize vůbec vysílají takový hnus. Semelová je ostuda české politiky. Je to jen důkaz, že extremisté typu Okamury či Grebeníčka si tady mohou dělat a hlavně říkat co se jim zlíbí. Za svobodu slova a svobodu vyjádřit názor se dá skrýt jakákoliv hrůza. Ale to je problém české justice. Poslankyně Semelová předvedla nikoliv názor, jak vehementně tvrdil předseda KSČM Filip, ale normální lež a sprostou urážku oběti zinscenované a pečlivě naplánované, justiční vraždy paní Milady Horákové. Výroky stalinistky Semelové jsou nejen vulgární urážkou samotné oběti bolševické, justiční vraždy, ale také urážka jejich pozůstalých a koneckonců každého slušného a civilizovaného člověka. Svoboda slova a názoru je stejná jako kterákoliv jiná lidská svoboda. Svoboda jednoho zkrátka vždy končí přesně tam, kde začíná svoboda jiného člena společnosti. A to platí po celé civilizované Evropě.

Výroky Semelové jsou na naprosto stejné úrovni jako Osvětimská lež. A šíření této lži je nejen urážkou obětí genocidy, ale také urážkou všech pozůstalých těchto obětí. Proto je šíření Osvětimské lži také trestným činem. Popírání zločinů bolševického, diktátorského a totalitního režimu by se mělo stát stejně jako záměrné šíření Osvětimské lži důvodem k trestnímu stíhání osob, které tyto lži veřejně šíří. Jsem rád, že z Brna přišlo první trestní oznámení na poslankyni Semelovou. A doufám, že bude přinejmenším obviněna a postavena před soud. Samozřejmě nebude to na rozdíl od 50.let minulého století v Československu soud poplatný totalitní moci. Nebude to soud v němž obhajoba je součástí obžaloby. Nebude to soud, který je zinscenovaný jako představení pro masy a způsob zastrašování všech, kteří mají skutečně jiný názor, založený na znalosti faktů. Nebude to soud, kde bude obžalovaný vyslýchán 48 hodin nepřetržitě. Nebude to soud, kde bude obžalovaná nucena nejen podepsat doznání k zločinu vlastizrady, pod pohrůžkou, že její rodina, včetně dětí bude uvězněna, ale naučit se nazpaměť svoji výpověď pro proces v přímém přenosu.

Když to vezmu kolem a kolem tak má naše vrchní Stalinistka opravdu štěstí. Také by mohla při výslechu narazit na vyšetřovatele Grebeníčka staršího a užít si jeho přesvědčovacích, humánních metod výslechu za pomoci elektrického proudu. Myslím, že po této moderní ukázce bolševického výslechu, by se ještě ráda přiznala prakticky k čemukoliv. Samozřejmě za 60 let by se jistě našla nějaká ta poslankyně, která by v přímém přenosu národu oznámila, že pochybuje o tom, že přiznání Semelové bylo vynucené. A že dotyčná byla v podstatě jen obyčejná kriminálnice. Mimochodem ignoranství poslankyně za KSČM Semelové dosahuje opravdu vysoké úrovně. To, že justiční zločiny v 50.letech byly zinscenované a oběti byly k přiznání přinuceny, konstatovali a zdokumentovali historici KSČ už někdy v 60.letech minulého století. Paní Semelová se tak popíráním existence těchto zločinů dostává do klubu rozumem nepoznamenaných, kteří popírají existenci gravitaci či se veřejně ztrapňují obhajobou tvrzení, že se Slunce otáčí kolem země. Na rozdíl od těchto neškodných prosťáčků nevalného vzdělání, se však naše velvyslankyně nenávisti Semelová dopouští záměrně urážky obětí zločinů totality.

A žádný skutečný demokrat nemůže tyto urážky tolerovat. Nejde o názor, jde o šíření záměrné lži. Na stejné úrovni jako šíření Osvětimské lži. A něco takového je trestné ve většině slušného a civilizovaného světa! Měli bychom se konečně rozhodnout zda se chceme stát součástí tohoto světa, nebo zůstat ve světě duševní bídy poslankyně KSČM Semelové!

Autor: Jaroslav Janota | čtvrtek 27.2.2014 11:01 | karma článku: 31,43 | přečteno: 1336x
  • Další články autora

Jaroslav Janota

Jak se to vlastně celé stalo

V úterý dvanáctého ledna 2016 jsem přijel domů z noční směny. Dal jsem si sprchu a u půl osmé ráno jsem šel spát. Ze spaní mne probudil zvláštní zvuk.

22.2.2017 v 14:05 | Karma: 49,57 | Přečteno: 130037x | Společnost

Jaroslav Janota

Jak jsem dělal vstupní test do Mensy

Už to budou čtyři roky, co jsem se rozhodl zkusit složit vstupní test do Mensy. Tedy společnosti lidí s mimořádně vysokým IQ. Je to takový klub vyjímečných.

19.2.2017 v 8:54 | Karma: 40,61 | Přečteno: 13407x | Společnost

Jaroslav Janota

Mamince, mému prvnímu cenzorovi, s láskou

Mým prvním cenzorem byla moje maminka. Jako u většiny lidí na této planetě. Tatínkové mají moc práce a tak se člověk učí mluvit od maminky.

2.2.2017 v 13:28 | Karma: 32,07 | Přečteno: 3418x | Společnost

Jaroslav Janota

Vánoční příměří 1914 a jeho poselství

Na počátku největšího světového konfliktu v dějinách se odehrál jeden z nejúžasnějších příběhů v historii lidstva či spíše historie lidství. Vánoční příměří v roce 1914 na západní frontě.

6.1.2017 v 9:59 | Karma: 29,43 | Přečteno: 1574x | Společnost

Jaroslav Janota

Organizovaný zločin je nejvyšším stádiem kapitalismu

Tento proslulý výrok pronesl švýcarský profesor sociologie Jean Ziegler. A myslím, že velmi přesně vystihl podstatu věci. Kapitalismus jako honba za ziskem malé skupiny lidí na úkor větší, je podstatou každé kriminální činnosti

31.12.2016 v 1:11 | Karma: 29,33 | Přečteno: 1566x | Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Pořadatelka nahé párty dostala v Rusku pokutu, provinila se kritikou války

25. dubna 2024  15:14

Moskevský soud ve čtvrtek uložil pokutu 50 tisíc rublů (asi 12 750 korun) televizní moderátorce a...

S vládou nemá smysl pokračovat v jednáních, a to ani za účasti prezidenta, řeklo ANO

25. dubna 2024  10:15,  aktualizováno 

V atriu Poslanecké sněmovny proběhla tisková konference stínové vlády hnutí ANO. Poslanci mluvili...

POLITICKÝ DIÁŘ: Pověstná „střídačka“ ODS a Kupkův úspěch na kongresu

25. dubna 2024

Premium Byť se před čtrnácti dny na kongresu ODS v Ostravě téměř nic nestalo (natož aby šlo o něco...

Odvrátili jsme dronový útok na Minsk z území Litvy, tvrdí Bělorusko

25. dubna 2024  13:11,  aktualizováno  14:56

Šéf běloruské tajné služby (KGB) Ivan Tertel ve čtvrtek uvedl, že se podařilo zmařit dronový útok...

  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.